Таха Дуймаз, който стана много известен в Турция с готварските си видеоклипове

...
Таха Дуймаз, който стана много известен в Турция с готварските си видеоклипове
Коментари Харесай

Турска сензация в социалните мрежи загина при земетресението

Таха Дуймаз, който стана много известен в Турция с готварските си видеоклипове в обществените мрежи и живее в Хатай, остана под развалините след земетресението. Безжизненото му тяло е извадено изпод отломките 12 дни по-късно.
Прочетете още
Рагиб Нарин, прочут като непосредствен другар на Таха Дуймаз, съобщи в Instagram, че тялото на Дуймаз е открито. В същото време и феноменът в обществените медии Дилан Полат също направи изказване в своя акаунт.

Той каза, че медицинският личен състав, работещ на мястото на нещастието, и братовчедът на Таха Дуймаз също са удостоверили тъжната вест.  " Сега ги изкарват всички един по един. Съболезнования на фамилията му и на всички ".

КАКВО СТАНА?

Таха Дуймаз, който е доста известен с рецептите си и има милиони почитатели, бил в къщата на вуйна си по време на земетресението в Кахраманмараш. Къщата в жилищната постройка Akevleri Mahallesi Saray е разрушена, Дуймаз и сестра му Мелек Нур Дуймаз, вуйна му Хюля и шурей му Кума Демиралп са оставени под руините.

Екипи за търсене и избавяне работеха дни наред, с цел да извадят Дуймаз от руините. Но... екипи за търсене и избавяне откриха безжизнените тела на Таха Дуймаз и неговите братя и сестри Мелек и Умут Дуймаз 12 дни след земетресението. 

„ НЕ МИСЛЯ, ЧЕ ЩЕ ЖИВЕЯ ТВЪРДЕ МНОГО “

Отговаряйки на въпроси на своите почитатели през последните месеци, на въпроса „ Какви са бъдещите ви проекти?, отговорът на Дуймаз беше трогателен:

„ Не виждам бъдещето, не знам, не знам дали ще остана до на следващия ден. Аз мисля, че ще пребивавам малко. Не желая да върша проекти за бъдещето. Ако имах фантазия, щях да продължа да се грижа за фамилията си “, сподели той.

Превод: 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР